Ads

Remi Etalat Online

5 euro gratis Remi etalat este o varianta de joc remi. Ca toate variantele acesta se joaca intr-un anume fel.La inceputul jocului fiecarui jucator mai putin primului i se impart cate 14 carti. Primului jucator i se impart 15 carti- El este cel care va incepe jocul prima miscara a sa fiind decartarea. Cartea decartata de el nu va putea fi folosita de nici un jucator. In acest moment fiecare jucator au cate un numar egal de carti pe tabla. Obiectivul jocului de remi etalat este sa fi primul jucator care reuseste sa formeze cu toate cartile sale formatii (O carte trebuie pastrata pentru inchidere).

Combinatiile de numere sunt de doua tipuri:

Suita : cel putin 3 piese consecutive ca valoare si de aceeasi culoare. 1 poate fi folosit in formatie cu 2 si 3 (1-2-3) sau in formatie cu 12 si 13 (12-13-1), dar nu poate niciodata sa fie folosit in mijlocul unei suite (13-1-2).

Terta : cel putin 3 piese cu aceeasi valoare dar de culori diferite.

Cand un jucator vrea sa se etaleze acesta trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte : Valoarea pieslor etalate sa fie de minim 45 puncte. La etalare trebuie sa existe minim o suita sau, daca aceasta nu este, etalarea se poate face cu o terta de 1 fara sa se etaleze si celelalte terte de pe tabla de joc (in caz ca ele exista), acestea ramanind pentru etalarea din tura urmatoare. Etalarea se face numai dupa ce s-a incheiat prima tura. La etalare nu este obligatoriu sa se scoata toate formatiile de pe tabla, important este ca etalarea sa aiba minimul de 45 puncte. Piesele se pot pastra pentru o viitore rupere sau pentru o etalare mai tarziu cu riscul ca daca cineva inchide aceste puncte sa se scada in loc sa se adune.